EED

EED

EED

EED staat voor Energy Efficiency Directive. Dat is een door de EU vastgestelde richtlijn waarin is bepaald dat zo’n 6000 Nederlandse bedrijven energieaudits moeten opstellen met als doel energiebesparing en verduurzaming. Wij hebben een specifieke EED-opleiding gevolgd en zijn dus exact op de hoogte van waar een goede audit aan moet voldoen, hoe de maatregelen van de EED te implementeren zijn en hoe invulling gegeven moet worden aan de verduurzamingseisen. De energie-audit is verplicht voor grote ondernemingen die meer dan 250 medewerkers of een omzet van meer dan €50.000.000 hebben.

De energie-audit
Met de EED audit maken wij voor u een aantal zaken inzichtelijk, waarmee kan worden bepaald of uw bedrijf voldoet aan de huidige richtlijnen voor energiebesparing. We onderzoeken energiestromen (inclusief vervoer) en andere factoren die het energieverbruik beïnvloeden. Aan de hand daarvan maken wij voor u een gedetailleerd plan van aanpak.

De aanvraag
We komen graag bij u langs om een audit uit te voeren. Een afspraak hiervoor maken kan telefonisch, via WhatsApp, per mail of door middel van ons contactformulier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

  • Energielabeling & -beleid

    Wij voorzien uw pand graag van een energielabel of energie-index.

  • Verduurzamingsadvies

    Bent u benieuwd naar hoe u uw maandelijkse energierekening omlaag kunt brengen? Wij zoeken het voor u uit.

  • Ondersteuning bij subsidie-aanvraag

    We begeleiden u stap voor stap in het doen van de aanvraag.

Ik wil een offerte of bel mij terug

Menu