Over ons

Leer ons kennen

Wij zijn Energie Inspectie Friesland en we zijn u graag van dienst.

Of het nu om een maatwerkadvies, een energielabel of een blowerdoortest gaat: we zijn uiterst enthousiast over ons werk. We doen het met veel plezier en toewijding, en dat vertaalt zich in kwaliteit en nauwkeurigheid. Nuchterheid en benaderbaarheid: dat vinden we belangrijk.

Wij werken voor zowel particulieren en vastgoedeigenaren als woningcorporaties, scholen en ziekenhuizen. Ons dienstenaanbod is dan ook breed. We vinden het belangrijk om een totaalpakket te kunnen aanbieden en u gedurende het gehele traject van energieverduurzaming te kunnen ondersteunen en begeleiden. Van een nieuwbouwplan tot de realisatie van het leggen van zonnepanelen: we zijn u graag van dienst.

Ons toegewijde team

Martijn van der Harst

Eigenaar

Martijn ondervond in zijn eerdere werk dat de energieverduurzamingsbranche een ingewikkelde is: veel techniek, veel wet- en regelgeving, veel verschillende labels, indexen, jargon. Hij zag daar een uitdaging in en richtte Energie Inspectie Friesland op om op een jonge, frisse manier bezig te gaan met energieverduurzaming. Innoveren, het aanbieden van totaalpakketten en voorop lopen op het gebied van dienstverlening zijn de speerpunten van Martijn. Met Energie Inspectie Friesland is hij daar met vlag en wimpel in geslaagd. Niet verbazingwekkend misschien, want Martijn zijn hobby? Dat is zijn werk.

Evert Swart

Medewerker

Evert kwam binnen als stagiair, en maakte vervolgens zoveel indruk dat hij mocht blijven als voltallig medewerker. Inmiddels studeert hij deeltijds Milieukunde en werkt hij deeltijds bij Energie Inspectie Friesland. Het milieu en daar een positieve bijdrage aan leveren gaan Evert aan het hart. De praktische aanpak van Energie Inspectie Friesland spreekt hem dan ook erg aan. Evert houdt zich binnen het bedrijf bezig met het afgeven van energielabels en de Energie-Index.

Joep Poot

Medewerker

Tijdens zijn studie Technische Bedrijfskunde is Joep bij Energie Inspectie Friesland komen werken. Hij deed destijds een onderzoek naar de groeimogelijkheden van het bedrijf. Maar de praktijk van de energieverduurzaming lonkte. Nu, na een uitgebreid opleidingstraject binnen Energie Inspectie Friesland, is Joep volledig bevoegd om opnames te doen van zowel woningen als utiliteitspanden. Ook maakt hij warmtebeeldopnames en brengt hij maatwerkadviezen uit. Joep zijn droom is om ooit off the grid te wonen, en helemaal zelfvoorzienen te zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

  • Energielabeling & -beleid

    Wij voorzien uw pand graag van een energielabel of energie-index.

  • Verduurzamingsadvies

    Bent u benieuwd naar hoe u uw maandelijkse energierekening omlaag kunt brengen? Wij zoeken het voor u uit.

  • Ondersteuning bij subsidie-aanvraag

    We begeleiden u stap voor stap in het doen van de aanvraag.

Ik wil een offerte of bel mij terug

Menu