U Kunt Hier een Energielabel Aanvragen

Home/U Kunt Hier een Energielabel Aanvragen
U Kunt Hier een Energielabel Aanvragen 2017-03-23T12:56:51+00:00
DIRECT AANVRAGEN

Persoonlijke informatie


Object informatie

AppartementEengezinswoningVrijstaande woningKantoorWinkelSchoolAnders
Eventueel aanvullende informatie (niet verplicht)U Kunt Hier Uw Energielabel Aanvragen!

Hoe uw energielabel aanvragen?

Hiernaast in het aanvraagformulier kunt u uw energielabel aanvragen. Door uw contact gegevens in te vullen en de objectgegevens aan te vinken kunnen wij helpen.

Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld kunt u de aanvraag verzenden door op de groene button onder aan de pagina te klikken. Wanneer u de aanvraag verzonden heeft nemen wij binnen één werkdag contact met u op.

Energielabel aanvragen voor alle gebouwen

Bij Energie inspectie Friesland kunt u uw energielabel aanvragen voor alle gebouwen. Wij zijn namelijk gecertificeerd volgens de BRL 9500. Daarnaast hebben wij geregistreerde EPA-adviseurs in dienst. Hierdoor kunnen wij voor u het energielabel verzorgen voor alle labelplichtige gebouwen, zoals: woningen, kantoren, ziekenhuizen, zwembaden, sportcentra, winkels en rijksgebouwen.

Waarom energielabel aanvragen?

Een energielabel aanvragen is pas noodzakelijk wanneer u uw woning of gebouw gaat verkopen of verhuren. U dient dit energielabel te overhandigen na de verkoop of verhuur aan de nieuwe koper of huurder. Wanneer u dit niet doet kan de rijksoverheid een boete opleggen die voor utiliteitsbouw kan oplopen tot € 20.050,-!

Natuurlijk kunt u ook voordat u uw woning of gebouw verhuurd of verkoopt een energielabel aanvragen. Wij adviseren dat altijd te doen. De woningen en gebouwen met een energielabel verkopen en verhuren makkelijker dan gebouwen zonder een energielabel.