Disclaimer 2017-03-23T12:56:51+00:00
Disclaimer
De op deze website getoonde informatie wordt door Energie inspectie Friesland met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Energie inspectie Friesland verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Energie inspectie Friesland worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Energie inspectie Friesland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Energie inspectie Friesland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Energie inspectie Friesland opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Energie inspectie Friesland alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Energie inspectie Friesland niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Energie inspectie Friesland worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Energie inspectie Friesland uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Energie inspectie Friesland worden onderhouden wordt afgewezen.